OFERTË PER BIZNESE: Inverter+2 Bateri, 799 €

Siguroni vazhdimësinë e furnizimit me energji me Tripp Lite nga Tripp Lite CAP*

Tripp Lite 2400W plus dy bateri Deep Cycle 12V100Ah,

çmimi për biznese 799 Euro+TVSH

Instalimi dhe ndarja e siguresave e perfshire ne çmim

Specifikimet e Tripp Lite APSINT2424 ne vijim: https://assets.tripplite.com/product-pdfs/en/apsint2424.pdf

Specifikimet e baterise Deep Cycle ne vijim  http://www.ritarpower.com/upimg/20172802145444.pdf

  • Aritech SHPK është partner për aplikacione kritike i Tripp lite (Tripp Lite CAP Partner)