Tabelë e Mençur Interaktive

Tabele e Mençur Interaktive AIO 92″ IQAio është tabelë e bardhë interaktive me sistemin qendror të kontrollit, mikrofon pa tel, sistem stereo, kompjuter i integruar me procesor Intel Core i3, duke ju ofruar një zgjidhje perfekte për ligjerata në klasë Për më tepër, ky sistem ju kursen nga lidhjet e ndërlikuara të pajisjeve dhe ju

PC + Monitor Acer, 299 €

PC CPU Intel Celeron G3930, 2x 2.90GHz RAM 4GB DDR4-2400 (1x 4GB module, max. 32GB) HDD not available (optional 1TB ) SSD 128GB Optical drive DVD+/​-RW DL Graphics Intel HD Graphics 610 (IGP) Connectors 1x VGA, 1x HDMI, 2x USB-A 3.0, 4x USB-A 2.0, 1x Gb LAN, 5x jack, 1x PS/​2 keyboard, 1x PS/​2 mouse

BACK TO TOP